CsaMoVáK - Csattogó Motoros Vándorok Klubja
 
Ma 2021. október 26. kedd, Dömötör napja van.
Holnap Szabina napja lesz.
"Klubtag szeretnék lenni. Mit tegyek?"
Kattints -> IDE!
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Fórum
KRESZ
ELADÓ cuccok
GyIK
Letöltések
Linkek
Kapcsolat
Keresés
Eseménynaptár
Szavazás
Nagy divat manapság az okostelefon és a mobilinternet. Használsz mobilnetet az okostelefonodon?

Persze, mobilnet előfizetésem is van

Igen, néha-néha, de csak előfizetés nélkül

Okostelefont használok, de nem netezek rajta

Nincs okostelefonom, de tervezek venni egyet

Nem okostelefont használok

A telefon nem internetezésre való

Nincs mobilom

Mi az az okostelefon?

Szavazáshoz be kell jelentkezni

Eredmények
Hozzászólások : 3
Archívum
Table 'csamovak_csamovak_honlap_v2.fusion_online' doesn't existTable 'csamovak_csamovak_honlap_v2.fusion_online' doesn't existTable 'csamovak_csamovak_honlap_v2.fusion_online' doesn't exist
Online
Table 'csamovak_csamovak_honlap_v2.fusion_online' doesn't existTable 'csamovak_csamovak_honlap_v2.fusion_online' doesn't exist Vendég: 0
Nincs Online tag

Regisztráltak: 941
Nem aktiváltak: 1
Legújabb tag: feketug
Szótár
FAQ: Szabályzat
Motoros klubunk szabályzata!
KLUB ADATAI:

Megállapodott nevünk: CSATTOGÓ MOTOROS VÁNDOROK KLUBJA

Rövidítve: CsaMoVáK
Honlap: www.csamovak.hu

Működése: Nemzetközi, magán szerveződés

Kiadásait tagdíjakból, valamint természetes- és jogi személyek
adományaiból fedezi.


TISZTSÉGEK:

Elnök:
- Ácsné Kovács Katalin (kati)
elérhetősége:
E-mail: : lolocska [kukac] freemail.hu

Helyettese:
- Bendó Zoltán (Dobsi)

Rendszergazda:
- Vágó Péter (dpepe)

Honlap kezelők, adminok:
- Cseh Vendel (cvendel)
- Vágó Péter (dpepe)
- Id. Czecze János (Apus)

A csamovak.hu-ra felléphetnek:


„Vendég”:
Mindenki, aki a honlapra regisztráció nélkül benéz.
- Nem tud sehova sem beírni, valamint a CsaMoVáK tagok fórumát nem látja.


„On-line tag”:
Minden felnőtt személy, aki a lapon regisztrálja magát és a profilt teljes egészében kitölti. Felelősséget vállal írásaiért, tetteiért. A klub honlapjának fenntartását magáénak is érzi és azt lehetősége szerint segíti.
A regisztrációval elfogadja a Fórum szabályzatot!
Publikus fórumokba be tud írni, de a CsaMoVáK tagok fórumát nem látja.


„CsaMoVáK tag”:
Minden olyan felnőtt személy, aki a lapon regisztrálja magát és a profilt teljes egészében kitölti. Felelősséget vállal írásaiért, tetteiért, vállalja a belső szabályokat.
A klubtagság szavazás alapján befogadja soraiba, és ezek után befizeti a tagdíjat.
Mindenhova be tud írni.


„Pártolótagok”:
Anyagilag, vagy egyéb módon támogatják, segítik a klub működését.
Mindenhova be tud írni.


„Családtag”:
A klubtagok családtagjai (tagdíjat nem fizetnek).

A regisztrációval elfogadod a Fórum szabályzatot!


FÓRUM SZABÁLYZAT:

1. Nem engedélyezünk obszcén, rasszista tartalommal bíró bejegyzéseket. A személyes támadásokat, fenyegetéseket, gyűlölködő, uszító, zaklató, kötekedő, vagy olyannak tűnő hozzászólásokat sem engedélyezzük. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy a témán kívüli, vagy idegen nyelvű hozzászólásokat eltávolítsuk.

2. A hozzászólások duplikálása, ismétlése, a szemetelés spam-nak minősül és tilos. A fórum és üzenő tábla nem megfelelő célokra használata, vagy a használat lehetetlenné tétele tilos.

3. Illegális tevékenység javasolása, vagy azt pozitív színben feltüntető beszámoló publikálása tilos.

4. A kérdéseket ne egyetlen személynek címezd. Ha egyetlen személynek címzed a kérdést, akkor inkább e-mailen vagy privát üzenetben (PM) kérdezd meg tőle. Kivételt képeznek a vezetőséget érintő kérdések. A fórum, ill. üzenő tábla közösségi társalgás céljából működik, nem két személy beszélgetése céljából.

5. A fórum topic címe írja le jól a témát. Az olyan topic címek, mint "Kérdés", vagy "Hiba" túl általános, és nem határozza meg megfelelően a fórum témáját. Próbálj meg pontosabb leírást találni, mely jobban leírja az üzenet/kérdés jellegét.

6. Politikai célú üzenetek, hirdetések nem engedélyezettek.

7. A fórum, ill. üzenő tábla a CsaMoVáK tulajdona. Minden írás, amely megjelenik rajta, a CsaMoVáK tulajdonába kerül. A CsaMoVáK fenntartja a jogot, hogy moderálja a megjelent üzeneteket, hogy rövidítés illetve tisztább látás érdekében szerkessze az üzeneteket, hogy megváltoztassa a topic címét, eltávolítsa a nyomtatásba nem illő kifejezéseket, vagy eltávolítsa a teljes üzenetet.

8. Az üzenet elküldésével kinyilvánítod, hogy birtokolod az üzenet publikálásához szükséges jogokat. Az üzenet küldésével vállalod az üzenet elküldéséből adódó problémákat, és felmented a CsaMoVáK -ot az ezzel kapcsolatos problémák felelőssége alól. Ebbe beletartozik a szerzői jogok megsértése. Az üzenet elküldésével felhatalmazod a CsaMoVáK -ot, hogy egyéb kommunikációs csatornáin, ill. kiadványaiban az üzenetet változatlan formában megjelenítse. A saját üzenetek más helyről való átemelése megengedett. Más (nem a fórumra, ill. üzenő táblára írt) üzenetének a fórumba, ill. üzenő táblára másolása csak az alkotó engedélyével engedélyezett. Más oldalakon szereplő anyagok publikálása esetén pár soros összefoglaló, és a cikk elérhetőségének publikálása engedélyezett.

9. Fenntartjuk a jogot, hogy tetszőleges üzenetet eltávolítsunk a fórumokról, illetve az üzenő tábláról, illetve tetszőleges felhasználót eltiltsunk a fórum illetve üzenő tábla használatától. Az üzenet eltűnése azt jelenti, hogy valamely szabályt megsértette, ismételt megsértés eredménye pedig a hozzászólástól való eltiltás a vezetőség döntése alapján. A személyeskedés, egymás emberi értékeinek megvitatása nem helyénvaló. A csamovak.hu a motorokról szól, nem pedig arról, hogy kinek mi a véleménye a másik felmenőiről. Légy kedves másokkal. Ne támadd a hozzászólókat (ne "flamelj").
A moderátorok és adminisztrátorok döntése végleges és megváltoztathatatlan, kivéve a letiltás, ill. ennek feloldása, melyek csak vezetőségi döntés alapján történhetnek.KLUB TAGDÍJ:

2000.-Ft/ adott év.

- Folyamatos tagok minden adott évben az első három hónapban fizethetik be.
- Új tag a folyamatban lévő évben bármikor, de a befizetés összege teljes összeg befizetést igényel.
- A tagdíj felhasználásáról a vezetőség dönt.ALAPSZABÁLY:


1. A klub célja a motorkerékpár tulajdonosok összefogása, az érdekképviselet megteremtése, rendezvények szervezése, szaktanácsadás, környezetvédelem, műszaki fejlesztés, minőségi alkatrészgyártók összefogása, a klubtagok gépjárművei műszaki állapotának javítása. A biztonságos motorozás kultúrájának terjesztése.
A klub különféle rendezvényein, kiadványain keresztül lehetővé teszi az alapkivitelű, átalakított, hobbi célú motortulajdonosoknak a kapcsolatteremtést, információcserét és klubéletet. A klub kapcsolatot tart fenn rokon célú hazai és külföldi szervezetekkel.

2. A klub legfőbb szerve a közgyűlés. A közgyűlés a CsaMoVáK tagok összessége, amely a klubot érintő minden kérdésben dönthet. A közgyűlést az elnökség hívja össze. A közgyűlésre minden CsaMoVáK tagot a napirend közlésével kell meghívni úgy, hogy a meghívók elküldése és a közgyűlés napja között legalább tizenöt nap időköznek kell lennie. Évente egyszer rendes közgyűlést kell tartani, és rendkívüli közgyűlést kell tartani, ha a tagok egyharmada azt - a cél megjelölésével - igényli, vagy a tisztségviselők bármelyike azt szükségesnek tartja.
A közgyűlés határozatképes, a résztvevő létszámmal. A közgyűlés - eltérő rendelkezés hiányában - határozatait egyszerű szótöbbséggel, nyílt szavazással hozza, szavazategyenlőség esetén az elnök szavazata dönt.

3. A CsaMoVáK klub tagja minden olyan természetes személy, aki az alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek elfogadja, kötelezettséget vállal a klub célok megvalósítása érdekében történő közreműködésre és a tagdíj megfizetésére.

4. A CsaMoVáK tagok sorába a tagfelvétel rendszere a következő:
a.) A jelölt a honlapon vagy valamely túrán, rendezvényen személyesen jelzi belépési szándékát.
b.) Eljön valamely, a honlapon meghirdetett túrára, rendezvényre.
c.) A túrán, rendezvényen résztvevő CsaMoVáK tagok a túra, rendezvény végén szavaznak a felvételről, vagy az elutasításról.
Feltételek:
- a túra, rendezvény a CsaMoVáK honlapon nyilvánosan meg legyen hirdetve.
- legalább öt CsaMoVáK tagnak részt kell vennie mind a túrán, rendezvényen, mind a szavazáson.
- a CsaMoVáK tagok 50% + 1 szavazata
- Szavazategyenlőség esetén a szavazást még egyszer helyben meg kell ismételni, ha ez sem hoz eredményt, akkor a legkésőbb belépett tag szavazatát nem kell az eredménybe beszámítani, így biztosított, hogy ne lehessen másodszorra is szavazategyenlőség..
d.) A tag a felvételét követően 1 héten belül köteles a tagdíjat befizetni, ellenkező esetben a felvételét érvénytelennek tekintjük.
e.) A tag a tagdíj beérkezésekor válik teljes jogú taggá (tehát pl. ha több tag felvételéről döntenek a túra, rendezvény résztvevői, hiába szavazták meg felvételét ezen a túrán, rendezvényen, ő még nem szavazhat).

5. A klubtagság megszűnik a tag halálával, kilépésével vagy kizárásával.

6. A vezetőség dönt a klub azon tagjának kizárásáról, aki az alapszabály rendelkezései ellen súlyosan vét.

7. A klub minden tagja azonos szavazati joggal rendelkezik, és részt vehet a klub működését érintő minden kérdésről rendelkezni jogosult közgyűlés döntéshozatalában. A szavazati jogát minden tag személyesen gyakorolhatja. Tisztségviselőül bármelyik tag megválasztható.

8. A klub tagja köteles a közgyűlési határozattal meghatározott mértékű tagdíjat megfizetni, továbbá köteles tevékenyen közreműködni a klub célok megvalósítása érdekében; a közgyűlés által meghatározott konkrét programok végrehajtása érdekében. Továbbá a tag jogosult a rendezvényeken való részvételre, kedvezményekre, amit a klub kap támogatóiktól.

9. Kizárólag a közgyűlés hatáskörébe tartozik a tisztségviselők, ügyintéző és képviselő szervek megválasztása és éves beszámolójának elfogadása, az alapszabály jóváhagyása és módosítása, az évi költségvetés megállapítása és a klub más klubbal való egyesülésének, illetőleg feloszlásának a kimondása.

10. A klub képviselete:
A klub vezetését a közgyűlés által választott négy főből álló vezetőség látja el. A vezetőség tagjai az ugyancsak közgyűlés által megválasztott elnök, a két elnökhelyettes, és a pénzügyi felelős. A klub képviseletére az elnök önállóan jogosult, míg akadályoztatása esetén a két vezetőségi tag látja el a klub képviseletét.
A közgyűlés mind a vezetőség tagjait, mind a tisztségviselőket 1 évre választja.
Két közgyűlés közötti időben a vezetőség dönt minden olyan kérdésben, amely nem tartozik kizárólag a közgyűlés hatáskörébe. Döntéseiről, intézkedéseiről a következő közgyűlésen a vezetőség köteles beszámolni.

11. Az Elnök jogai és kötelességei:
a klubot önállóan képviseli
a közgyűlést bármikor összehívhatja
a tagság pénzéről a kezelőt elszámoltatja
a kiadások számláit ellenőrzi
megbízólevél kiadása pénzügyek intézéséhez
harmadik személyekkel való szerződések megkötése
a tagság észrevételeit mindenkor figyelembe kell venni, a közgyűlés határozatainak megfelelően kell az intézkedéseket megtennie
a tagságtól, illetve harmadik személyektől bármely címen befolyt összeg kezelését, illetve felhasználását ellenőriznie kell,
a klub tevékenysége során keletkezett dokumentációk ellenőrzése.

12. Az elnökhelyettesek jogai és kötelességei:
az elnök akadályoztatása esetén képviselik a klubot

13. A pénzügyi felelős jogai és kötelességei:
a klub pénzállományának kezelése,
a számlák kezelése és nyilvántartása,
mindennemű visszaélési lehetőség gyanúja esetén az elnök értesítése,
a számlák hitelességének ellenőrzése.

14. A klub iratait, bevételi és kiadási bizonylatait a pénzügyi felelős kezeli.

15. A tagok által befizetett tagdíjak, valamint minden, a közös célt szolgáló befizetés a klub vagyonát képezi. A klubtagság bármilyen módon történő megszűnése esetén a tagot a klub vagyonából semmilyen térítés nem illeti meg.

16. A klub a klubtagok által befizetett tagdíjakból, a tagok önként vállalt egyéb juttatásaiból, illetőleg a külső támogatók által juttatott összegekből gazdálkodik. A klub gazdálkodása során nyereségre nem törekszik, gazdasági vállalkozási tevékenységet nem folytat.
A klub megszűnése esetén vagyonáról a közgyűlés rendelkezik.

17. A klub politikai tevékenységet nem folytat. A klub tagjainak sorából való kizárásra ad okot, ha bármely klubtag politikai rendezvényen a klub jelképeit viseli.

18. A jelen okiratban nem szabályozott kérdésekre a közgyűlési határozatok az irányadók.


Elfogadva a 2011. október 22-i közgyűlésen.
Tisztségek elfogadva a 2015. március 21-i közgyűlésen.
Pontos idő
Eseménynaptár
<< 2021 Október >>
Ke Sz Cs Sz Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Nincs esemény

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

kymco2
2021.10.23 06:54
Isten Éltesse A Gyöngyiket!Boldog Névnapot Nekik!

kymco2
2021.10.20 03:55
Boldog Névnapot Kívánunk Neked Vendel Bácsi!

kymco2
2021.10.15 14:43
TRider! Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Neked!

kati
2021.10.14 19:46
Szia Gitmiki!

gitmiki
2021.10.14 19:01
Minden jót kívánok Csamók !

Archívum
Rádió
Válaszd ki a rádiót a listából, és kattints az OK gombra

Copyright © CsaMoVáK